Vår tjänst

Vi erbjuder

 • HEMTJÄNST

  Om du bor kvar hemma och vill har stöd för att klara av din vardag kan du ansöka  om det på äldreomsorgsförvaltningen hos din kommun. Du kan bland annat ansöka om hjälp med städ, inköp, tvätt, måltider, promenader, personlig hygien. Vi utför alla insatser som du beviljas  av biståndshandläggare.Enligt lag om valfrihetssystemet LOV, kan du själv välja  hemtjänst utförare  som ska hjälpa dig med dina insatser. När du väljer Elyon Home Care & Cleaning Service som utförare kontaktar vi dig och gärna bokar ett hembesök hos dig. Under besöket upprättar  vi genomförandeplan utifrån dina önskemål och behov.

  Vårt medarbetare är ansvarsfulla och erfarna och visa alltid respekt oavsett din bakgrund. Som kund hos oss är du alltid i fokus för dina trygghet och rättigheter.

 • LEDSAGNING

  Behöver du hjälp att komma till olika aktiviteter? Du kan ansöka det hos kommunen och välja oss som utförare så hjälper vi dig med en ledsagare som du trivs med.

  Vi kan t ex  följer med dig till promenader, apotek, café och andra platser.

 • AVLÖSNING

  Du som är anhöriga och behöver komma ut hemifrån kan få lösning av oss. Vi tar över  att du har avlastnings möjligheter. Tillsammans gör vi en plan som  både vårdtagare och anhöriga kan känna er trygga under tiden .

 • PERSONLIG ASSISTANS

  Vi utför persionlig assistans till funktionsnedsätta personer som beviljats insatsen.

  Tveka inte att välja oss som din utförare!

 • STÄDTJÄNST

  Bygg- & industristädning, Hemstädning, Flyttstädning, Flytthjälp, Fönster- & dörrputsning, Kontors- & Skolstädning, Storstädning, Trappstädning, Gymstädning, Butikstädning

   

Ibland vill man göra något annat än att städa på sin lediga dag.

Elyon care © 2020. All rights reserved. Design by Block Solutions